1% támogatás – Teremtsünk 1%-kal fényesebb jövőt! Missziónk a meditáció szellemi kultúrájának meghonosítása hazánkban.

Az adó 1+1 százalékok nagyon fontos részét képezik a civil szervezetek és egyházak költségvetésének. Az első 1%-ot a kiválasztott egyháznak, a második 1%-ot a kiválasztott alapítványnak ajánlhatjuk fel. Ezzel a rendelkezésével semmi új terhet nem veszünk magunkra, hanem csak a már egyébként is befizetett adó egy részét szabad akaratunk szerint ajánlhatjuk fel jótékony célra.
A mi közösségünk is ebből fedezi a Központok fenntartásait (rezsiköltség + fejlesztések), a programok alacsony költségeit, és a felbecsülhetetlen dharmakönyvek kiadásának egy részét. A magánemberek részére az adó 1+1 % felajánlása nem kerül semmibe, csak egy nyomtatványba. Úgy lehet jót tenni, önzetlenül adni, hogy nem kell érte nagyobb erőfeszítést tennünk.
Ha nem rendelkezünk az adónk 1%-ról akkor az bent marad az állami költségvetésben. Ezért kérünk benneteket ne felejtsetek el nyilatkozni az adó 1+1%-ról!

Az alábbi adatok szükségesek a kitöltéshez, ezeket adjátok oda az adóbevallást készítő könyvelőnek, vagy írjátok rá az 1%-os formanyomtatványra:

Magyarországi Karma Kagyüpa Közösség
Technikai szám: 0059

Egyházunk alapítványának adatai:
Tiszta Fény Alapítvány
Adószám: 19703660-1-41

Köszönjük a felajánlásaitokat, melyek minden évben nagyon nagy megbecsülésnek örvendenek! Továbbá szeretettel várunk mindenkit az idei évben is Központjainkban és programjainkon, hétköznapi ingyenes meditációinkon, tekintet nélkül vallási és világnézeti hovatartozásra.

További információk az Adományokkal kapcsolatban