Invitáció szakrális együttnyilazásra

Kedves Íjász Barátaink!

A szakrális együttnyilazásban íjainkat oly módon használhatjuk mint még talán soha. Szkíta és a magyar szellemi mesterek tanításai mentén a Belső Ösvény gyakorlataként együtt válik magunk és minden lény javára.

Ha e tanítások megérintettek és sajátodnak érzed a célját és a módját, csatlakozz a közös gyakorláshoz! Öltsd fel díszes viseleted és hozd magaddal az íjadat. Az együttnyilazás része a Szkíta és Magyar Szellemiség Kőrösi Csoma Sándor Központja megnyitó ünnepségének, mely június 11-én, 10 órától kerül megrendezésre a Nógrád vármegyében, Taron található Buddha Parkban. A program részletei itt olvashatóak el.

Tanítás a Szakrális Íjászatról itt olvasható el

Menete:

  • Lövészetvezető ütemezi és vezényli az együttlövést 
  • Területe a Sztúpa mögötti rét  
  • A cél távolsága 15 méter
  • 20 lőállás
  • 3 lövés egymás után, majd csere a lőállásban

A  közös gyakorlásra érkezőket kérjük a Tara teázónál lévő recepcióhoz gyertek először, ott elirányítanak titeket a  technikai dolgokért felelős íjászat vezetőkhöz.

Az íjfeszítő népek hagyományát tisztelő és fenntartó társainkat is invitáljuk e közös gyakorlásra a világ minden táján. Helyben készítsétek el a pályát és célokat, és lőjetek együtt velünk a Belső Ösvény gyakorlataként.

Köszönjük, ha elkülditek nekünk a Ti együttlövéseitek képeit a szkitakozpont@gmail.com  címünkre.