Kiadás éve

2014

Kiadó

MKKK

Kötésmód

kartonált

Oldalszám

76

ISBN

978-963-89714-9-4


Gyakorlás a mindennapi életben

Láma Csöpel

Ár: 1 500 Ft

A KÖNYVRENDELÉS SZÜNETEL 2023. november 1-től 2024. március 31-ig! Köszönjük megértésüket!

Könyveinket személyesen vagy postai úton a Tara Téka Könyvesháznál is megvásárolhatod a taratekakonyveshaz2017@gmail.com címen keresztül.

Tegyük hétköznapi életünk minden mozzanatát gyógyító gyakorlattá. A meditációt és az életet nem választjuk két külön szakaszra, hanem összeolvasztjuk őket. A mindennapos ülőgyakorlásban megismert tágas tudatossággal áthatva mindazt, amit életünkben teszünk, a lelki nyugalom és öröm virága könnyen kivirulhat.

Mindennapi életünk átalakításának kulcsa a tudatosság következetes alkalmazása. A derűs élvezet szellemében álljunk hozzá életünkhöz! Ha bármi probléma, kihívás adódik életünkben, nyitott hozzáállással akkor is mindig megtaláljuk a helyes utat.

Könyvünk a figyelmesség és a lodzsong gyakorlóinak szolgál részletes útmutatással a gyakorlásuk gyümölcsöző alkalmazásához a hétköznapi élet tevékenységeiben. Pontos, egyszerű gyakorlati útmutatásokat kapunk ahhoz, hogyan tehetjük a gyakorlás részévé egész napunkat, az ébredéstől az elalvásig, mindazokkal a napi teendőkkel, amelyek a mai élet részei. Hogyan váljon a szellemi út részévé az étkezés, a családi élet, a munka, a közlekedés és a többi.

Külön fejezetben kapunk gyakorlati vezetést arra, hogy hogyan dolgozzunk a karmával, és hogyan kezeljük az erős érzelmektől fűtött visszás, nehéz helyzeteket.