Kiadás éve

2016

Kiadó

MKKK

Kötésmód

keménytáblás

Oldalszám

256

ISBN

978-615-5495-01-4


A tibeti halottaskönyv

Guru Rinpocse nyomán Karma Lingpa

Ár: 4 500 Ft

A könyveinket megvásárolhatod boltjainkban vagy megrendelheted adharmakonyvek@gmail.com email címen.
Személyesen vagy postai úton a Tara Téka Könyvesháznál is megvásárolhatod a taratekakonyveshaz2017@gmail.com címen keresztül.

A tibeti buddhizmus e klasszikus szentiratában – amelyet hagyományosan hangosan olvasnak fel a haldoklóknak, hogy segítsék őket a megszabadulás elérésében – a halálra és újraszületésre egy olyan folyamatként tekintenek, ami lehetőséget nyújt a tudat igaz természetének felismeréséhez. A tibeti halottaskönyv e fordítása kihangsúlyozza azokat a gyakorlati tanácsokat, melyeket a könyv kínál az élőknek. Csögyam Trungpa éleslátó magyarázata világosan és velősen tolmácsolja a szöveget, és lélektani perspektívát nyújt annak tanításaihoz. A könyv bevezetőjét Francesca Fremantle írta.

CSÖGYAM TRUNGPA – meditáció mester, tanító és művész – a Naropa Egyetem alapítója, és számos, a buddhizmusról és a meditáció ösvényéről szóló könyv szerzője, melyek közül a legismertebbek: Sambhala – A szent harcos ösvénye, A szellemi anyagelvűség meghaladása, A szabadság mítosza, Nagy Keleti Nap – Sambhala bölcsessége.