Vendégünk Drukmo Gyal Dákini

2017. január 18. (szerda) 18.00-21.00
18.00 Mantra gyógyászat előadás
20.00 Mantra koncert
Karmapa Ház, 1082 Budapest, Baross utca 80. 22-es kapucsengő

Kedves Barátunk!
Szeretettel várunk január 18-án Drukmo Gyal tibeti jógini által tartott Mantra gyógyászati előadásra és Mantra koncertre a Karmapa Házba!
Drukmo Gyal – egy hat generációra visszanyúló jógi családban született a tibeti Amdóban. Jelenleg a tibeti tradícióról oktat és Yuthok Nyinthig elvonulásokat vezet a Hagyományos Tibeti Orvoslás Nemzetközi Akadémiája szervezésében.

Gyönyörű hangadottságainak köszönhetően dharma aktivitását kifejti tibeti mantraénekesként  is. Amdó területéről származó ősi dallamokat gyűjt össze, amelyeket modern és klasszikus hangszerek kíséretében ad elő.

A Mantra Gyógyászat egy nagyon erőteljes hangterápia, aminek az eredete 5000 évre vezethető vissza. A DrangSrong bölcsek (rishik) fejlesztették ki, és lényegi átadások és meditációs kiteljesedések által marad fent, egészen napjainkig.
Ezen az ismertető előadáson betekintést nyerhetsz a Tibeti Mantra Gyógyászat hagyományos művészetébe és tudományába.
A mantrákkal való gyógyítás, egy könnyen elsajátítható módszer, amely során a hang erejét használjuk fel, mint gyógyító médiumot, a természet ősi hangjait, valamint a Tibeti és Szanszkrit nyelv felsőbbrendű erővel bíró szavait.
A mantra gyógyászat egyre közkedveltebb módszer nyugaton is, mivel nagyon praktikus és hatékony az alkalmazása, a testi és lelki harmónia és egyensúly meg teremtésére és fenntartására, illetve a konkrét betegségek gyógyulási folyamataiban.

A Hagyományos Tibeti Orvoslás egy komplex „Mantra Patikával” rendelkezik, amelyet a felépített képzéseken elsajátíthatsz, megtanulva használni saját magad vagy mások számára.

Felajánlás a programokra:
Mantra-gyógyászat előadás: 2.000 Ft
Mantra koncert: 2.000 Ft
A két program együtt: 2.000 Ft
Támogatói kedvezmények érvényesek!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!