Szangha hétvége

Nyári munkák a Dharma Központban

2017. július 1-2. (szombat-vasárnap)
Tari Meditáció Központ

Várjuk a jelentkezőket a Dalai Láma születésnapi ünnepségre rendezőnek a kagyu.center@gmail.com és az snmartina@gmail.com címeken.

Kedves Szanghatársak!

Várunk benneteket egy tartalmas hétvégére!

Program:

közös reggeli-esti meditációk, Láma Csöpel vasárnap esti tanítása Hagyományvonalunk Lámáiról, készülődés a Dalai Láma születésnapi ünnepségre, kerti munkák, a templom takarítása a nyári programokra (Dalai Láma Születésnapi Ünnepség, Ereklye Fesztivál) pudzsaszoba, Sztúpa, Kőrösi múzeum, tibeti képtár, és a mécsesház takarítása

***

Láma Csöpel
Tanítássorozat hagyományvonalunk Lámáiról

Marpa a tanítvány – III. rész
Út a teljes megvilágosodáshoz
Alkalom arra, hogy a megvilágosodás megérintsen bennünket

Tar – Szabadító Buddha Anya Templom
2017. július 1. (szombat) 18:00-20:00

Felajánlás a tanításra 500 Ft

Felajánlás a szállásra ezen a hétvégén 300 Ft
(ha egy teljes nap programján rész veszel).

Az étkezésre gyűjtünk szponzorpénzt, ennek függvényében kell majd hozzájárulni.
(Ha nincs az étkezésre támogatás, akkor az étkezés 1000 Ft/nap)
Ha támogatni szeretnéd a hétvége étkezését,  akkor vedd  fel a s kapcsolatot a szervezővel, vagy adományod egy borítékban – Szangha hétvége címmel – kérjük, hogy dobd  be Központjaink  adományos ládáiba!

***

JELENTKEZÉS:

Kérjük, hogy a szervezés miatt péntek estig (június 30. estig) jelentkezzetek a kagyu.center@gmail.com e-mail címen vagy ha kérdésetek lenne 0620 6655 618 (Lia) telefonszámon érdeklődhettek.

A szombati tanításra hozhattok házi süteményt, gyümölcsöt, édességet!

Egy dharma esemény szervezése, a dharma megosztása másokkal, bármilyen formában történik is, bódhiszattva tevékenység, és óriási érdemmel jár. Ez az érdem pedig megsokszorozódik minden egyes résztvevő által, mint ahogy egy csoportos meditáció során is összeadódik az összes mantra és áldása mindenkire megsokszorozva hat vissza.
Legyetek hát minél többen részesei Ti is a Közösségünk programjai szervezésének, osszátok meg bejegyzéseinket, eseményeinket, a tanításokat, a programjaink hirdetéseit, hagy jussanak el minél több érdeklődőhöz! Ez remek alkalom az érdemek halmozására, a tisztulásra, a jó karma teremtésére, azáltal, hogy másokat hozzásegítünk a dharmához, ami a bódhiszattvák nagylelkű adásának – a nagylelkűség paramitának – a legmagasabb módja.

Szeretettel várunk mindenkit vallási és világnézeti hovatartozástól függetlenül!