Programváltozás!

Kedves Szanghatársak!
A Tara meghatalmazás új időpontja: JANUÁR 29. vasárnap, 18.00 óra.
A helyszín változatlan: Karmapa Ház (1082 Budapest, Baross utca 80. 22-es kapucsengő)

Felajánlás összege a meghatalmazásra: 5 000 Ft
(A támogatói kedvezmények érvényesek)

Cültrim Rinpocsét a nagy hírű Champa Rinpocse inkarnációjaként ismerte el Őszentsége a Pancsen Láma. 1968-ban született Tibetben. Curpuban a Karmapák székhelyén végezte el a hagyományos hároméves elvonulást Drupon Decsen Rinpocse vezetése alatt. Az elvonulás után megbízást kapott a jangpacseni kolostor vezetésére, majd két éven keresztül egy meditáció központ vezető lámája volt Szingapúrban. 2000 óta Tiszteletreméltó Láma Ngawang Rinpocse megbízásából a svédországi testvérközösségünk vezetője.

Tára, a női Buddha, az odaadó tisztelet és a meditáció gyakorlatok tárgya a tibeti buddhizmus gyakorlói körében, legyenek akár férfiak akár nők, s éljenek bárhol a világon.
Tára megszabadít a félelmektől, legyőzi a negatív érzelmeket, és minden lényt hozzásegít a megvilágosodás eléréséhez. A női szellemi bölcsesség forrásaként különleges lelki hatású. Valamennyi tibeti hagyományban olvassák azokat a verseket, amelyeken a könyvünkben tárgyalt magyarázatok alapulnak. A Tára számtalan aspektusán végzett összpontosított, szemlélődő meditáció átalakítja a gyakorló tudatát azokká a megvilágosult tulajdonságokká és tudatállapotokká, melyeket Tára testesít meg.

Könyvajánló:
Tantra és Dzogcsen A 21 Tára gyakorlatai
Bokár Rinpocse – a Női Buddha

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!