Láma Csöpel tanítása a szeretetről és egymás elfogadásáról

2017. június 10. (szombat) 14.00 óra
Tar, Szabadító Buddha Anya Templom

Kedves Barátunk!
Szeretettel várunk június 10-én, szombaton a Tari Meditáció Központban 14.00 órától kezdődő tanításra, mely alkalomból Láma Csöpel a szeretetről és egymás elfogadásáról ad tanítást nekünk. 
A tanítás nyilvános, bárki szabadon részt vehet rajta.

A belépés ingyenes, felajánlásokat szívesen fogadunk, melyek mindig nagy megbecsülésnek örvendenek Központjainkban. 

Láma Csöpel 1974 óta a Belső Ösvény tanulmányozásával és gyakorlásával foglakozik, a tibeti hagyomány legkiemelkedőbb mesterei vezetése alatt. Részt vett a szemlélődés gyakorlatának hagyományos hároméves elvonulásán és azóta több országban, főleg Svédországban és Magyarországon tanít. Több könyve jelent meg, amelyekben a Belső Ösvény indiai és tibeti mestereinek tanításait fordította le, illetve látta el magyarázatokkal, így téve számunkra elérhetővé a igazi megértést és azt, hogy a központjainkban az általa vezetett gyakorlatok által ezt életünk részévé tehessük.
Életével és munkásságával méltó követője mestereinek. Jelenleg - mestere, Láma Ngawang felhatalmazásával - három meditáció központot vezet Magyarországon.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel várunk mindenkit tekintet nélkül vallási és világnézeti hovatartozásra!

Könyvajánló: 

- Láma Csöpel – A megvilágosult harcos I. kötet
- Láma Csöpel – A megvilágosult harcos II. kötet
- Láma Csöpel – A megvilágosult harcos III. kötet

Santidéva – A Bodhiszattva ösvény című könyve alapján Láma Csöpel tanításaival,  magyarázataival készült könyvsorozatunk
- Láma Csöpel – Lépésről lépésre a bódhiszattvák ösvényén 1. kötet
- Láma Csöpel – Megvilágosult munka az érzelmekkel 2. kötet
- Láma Csöpel – Tiszta szemlélet 3. kötet
- Láma Csöpel – A Bodhiszattvák meditációja 4. kötet
- Láma Csöpel – Kérdések életről, halálról, szeretetről, együttérzésről 5. kötet
 

- Láma Csöpel – Lodzsong a Szellem képzése 
- Szitu Rinpocse – Lodzsong meditációk 
 

Egy dharma esemény szervezése, a dharma megosztása másokkal, bármilyen formában történik is, bódhiszattva tevékenység, és óriási érdemmel jár. Ez az érdem pedig megsokszorozódik minden egyes résztvevő által, mint ahogy egy csoportos meditáció során is összeadódik az összes mantra és áldása mindenkire megsokszorozva hat vissza.
Legyetek hát minél többen részesei Ti is a Közösségünk programjai szervezésének, osszátok meg bejegyzéseinket, eseményeinket, a tanításokat, a programjaink hirdetéseit, hagy jussanak el minél több érdeklődőhöz! Ez remek alkalom az érdemek halmozására, a tisztulásra, a jó karma teremtésére, azáltal, hogy másokat hozzásegítünk a dharmához, ami a bódhiszattvák nagylelkű adásának – a nagylelkűség paramitának – a legmagasabb módja.