Adó 1 %

„Egyetlen gyertya fénye elűzi évezredek sötétjét”

Teremtsünk 1%-kal fényesebb jövőt! Missziónk a meditáció szellemi kultúrájának meghonosítása hazánkban.

Magyarországi Karma Kagyüpa Közösség
Technikai szám: 0059

Egyházunk alapítványának adatai:
Tiszta Fény Alapítvány
Adószám: 19703660-1-41

Rendelkező nyilatkozat kitöltése

 

 

 

 

Kedves Barátaink!

Nagy köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki az elmúlt évben is támogatta Egyházunkat adója 1%-val.

Miért fontos ez a fajta támogatás a Közösségünknek? Ez a felajánlás nem kerül pénzbe a támogatónak, ugyanakkor nagyon nagy összeg az Egyháznak, amiből fedezi a magas rezsi költségeket, folytatja a Tara templom továbbfejlesztési munkálatait, illetve a templom alatti szállás kialakítását, fenntartja az ingyen látogatható Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkot, Dharma könyveket ad ki, a Karmapa Ház költségeinek egy részét is ebből fizeti, stb.
Például a tari vagy a Baross utcai programokon való részvétel díjait azért tudjuk évek óta ezen a szinten tartani, mert a rezsi költségeket csak részben kell fedeznünk a programdíjból. Az 1%-os adófelajánlás összegéből tudunk a programok költségeihez hozzájárulni.
Tehát még egyszer köszönet mindenkinek, aki tavaly részt vett az információ terjesztésében, aki felajánlotta az adója 1%-át, és mindenek előtt Tiszteletreméltó Láma Csöpelnek, akinek a vezetésével Közösségünk folyamatos növekedésben és fejlődésben van.
De ne feledjük, újra közeleg az adóbevallás napja, és akkor újra megtehetjük eme felajánlást, mert ezzel azt is megjelöljük, hogy milyen irányt szeretnénk adni az életünknek, milyen értékrendet támogatunk, milyen világot szeretnénk.
Ha nem rendelkezünk az adónk 1%-ról, akkor az benn marad az állami költségvetésben.

Minden adomány nagy megbecsülésnek örvend!

Az ébredés szelleme
Szülessen meg azokban
Kikben nem született meg,
Akikben megszületett
Soha meg ne gyengüljön mindig csak erősödjön!